Cai-Pan Fit proizvodi


Cai-Pan proizvodi baziraju se na čistom japanskom pepermint (menta) ulju. Pepermint je biljka koja se u Japanu uzgaja vekovima.

Posebnosti tamošnje klime i tla omogućavaju uslove za postizanje svetski najboljeg kvaliteta u uzgajanju ove biljke. Svi ovi faktori garantuju da upotrebom CAI-PAN proizvoda, doživite jedan izuzetno opuštajući, smirujući ali i stimulativni osećaj.

Nanošenjem CAI-PAN-a na kožu, momentalno se stvara efekat hlađenja. Nervi se stimulišu na veoma ugodan način. Telo reaguje dilatacijom (širenjem) krvnih sudova. Rezultat je izuzetan stimulans cirkulacije krvi u mišićima i drugim tkivima.

Cai-Pan Fit krema 150ml i 1000ml

Masažna krema koja sadrži 33% pepermint ulja, podstiče rehabilitaciju krutih i preopterećenih mišića. Masažna krema je idealna za sve vrste masaža, zagrevanja pre sportskih aktivnosti (warming up), posle sporta i kod sportskih povreda.

Pomaže kod problema sa zglobovima i mekim tkivima. Svojim dejstvom na lokalni krvotok podstiče ubrzani protok krvi i omogućava smanjenje otoka i bola svojim početnim dejstvom hlađenja i kasnijim dejstvom zagrevanja mesta primene.

Cai-Pan Fit roll-on

Roll-on omogućava jednostavno i odlično nanošenje masažne kreme na kožu, gde je to potrebno, a pri tome ruke ostaju čiste. Takođe, kao i masažna krema, idealan je za sve vrste masaža, zagrevanja pre sportskih aktivnosti (warming up), posle sporta i kod sportskih povreda.

Cai-Pan Fit sprej 200ml

Cai-Pan Fit sprej momentalno stvara efekat hlađenja i deluje izuzetno na: mišiće, zglobove, leđa, vrat i glavu.

Dobar je i praktičan (na terenu) kod sportskih povreda, kao i za kućnu primenu kod problema sa zglobovima, mišićima i mekim tkivima.

Cai-Pan Fit ulje 100%

Koristite ulje kada su preopterećeni ili ukočeni mišići, vrat i leđa, ili ako imate glavobolju. Nekoliko kapi u parnoj kupki idealno će opustiti vaše telo.

Za pročišćavanje nosa i disajnih puteva koristite kapi prilikom inhalacije. Ulje je idealno za primenu u saunama i masažnim salonima.

Imate neko pitanje ?

Ukoliko ste zainteresovani za neki od nasih proizvoda, ili imate neka opšta pitanja obratite nam se putem kontakt forme.

Kontakt